PHOTOART BY AMANDA

Kategori: Today's look

Håret efter färgning

Såhär blev håret, dock ser ni ju bara bilden i svart/vit men bättre bilder lär komma med tiden. Kyssar!

Ren kärlek

Igår innan jag och Johannes åkte hem så färgade jag först håret. Blev mörkare upptill och ljusare ju längre ner på håret man kom haha. Japp, lite ombre. Sedan gick vi på Monki och köpte denna kjol, älskar den. Kom nyligen på att jag aldrig lägger upp saker jag köper längre, aldrig verkligen haha. Ni har inte sett ryggan jag köpt, tröjan, linnena, klänningarna osv. Haha ska bli bättre. 

Lockilock

Idag hade jag lockigt hår, det trivdes jag med. Thihi hej då. Haha kollade nu och ser lite smått drogad ut på första bilden, men det var ju tidigt på morgonen haha. 

Don't let perfect get in the way of good

Hade sovmorgon idag, vilket kändes helt otroligt underbar. Sedan for jag till skolan där jag bara satt för jag var klar med media lektionens uppgift. Sedan så kom lärarna och sa: "Ni sitter ju bara, det påverkar era betyg". Då förklarade vi att vi var klar med allt och det inte fanns något mer att göra. Då ville dom att vi kunde sätta oss och kladdrita lite, annars skulle vi få sämre betyg tydligen?!. Ååh. Sen fick vi sluta tidigare för graf lektionen var inställd, jag och grabbarnagrus drog på subway och åt innan vi tog bussen hem. Nu har jag lagt lite lite tid på plugg, duschat och precis ätit. Kram

Appreciate what you have

Klev upp tidigt idag för att ställa mig och baka en kladdkaka som inte alls vart god, Leilas recept var nog inte det bästa. Sedan gick jag skjuts till stan och mötte Johannes och hans fader. Åkte hem till Johannes och tog det lugn fram till fem tiden då vi tog oss en lång promenad upp till hans mormor. Jag hade svinkul under promenaden, jag är så seg på att gå så jag började leka som en 5 åring. Lekte att det var zombies överallt, Johannes bara skrattade åt mig och tyckte jag vad fjantig men det brydde inte jag mig om. Jag drev hela vägen tills vi kom till hans mormor. Där var det en hel del folk och det bjöds på gomiddag. Åh vad gott det var. Sedan när klockan blev åtta så fick jag skjuts till stan för att ta buss hem. Ska nämligen till Åre imorgon och åka skidor, samt kanske om jag har turen köpa min orange jacka som jag så gärna vill ha. Men iallafall så bär det av till Åre imårra, weho. 

Btw så beställde jag en kortare svart topp nyligen, ynka 49 kr på Nelly.com. Love!!

Winn

Dagen har varit rätt seg, har väntat på att få spela ett sällskapsspel hela dagen. Tog ett bad och pratade med Johannes i telefon vad nog höjdpunkten på dagen. Dock när vi kom till hotellet igen var det fest här, grabbarna i rummet bredvid har fest och sjunger med. Ååh vill också ut. Här och nu. Önskar att jag var 18 år. Men men, istället ligger vi på hotellrummet och skrattar på för fullt. Åh älskar det här hotellet, underbart!!

Upp