PHOTOART BY AMANDA

Kategori: Foto

Milton - Barnfotografering

Såhär blev några av bilderna som togs under förra veckans barnfotografering. Kära Evelinas familj. Milton var super duktig, var lite små svårt att sitta still till en början men tillslut så kunde han ju, haha han gick och satte sig där han blev fotograferad när jag höll på att plocka undan tillomed, söööt!

Tidigare fotograferingar - Olle Nordin

Skolprojekt från tidigare i år, är super nöjd faktiskt över bilden längst upp på Olle. Haha han ser så go ut. Sen som vanligt så spårar alltid fotograferingarna i slutet när man är med dessa grabbar, så då blir det sen bara lek, men det är ju svinkul. 

Sandra fina sandra

Alltså denna person, gash vad hon är fin och underbar. Iiih blir ju kär bara jag ser henne.  Njut av att se dessa bilder för troligen kommer Sandra mörda mig när hon ser att  jag lagt ut dessa bilder och typ hoppa på mig. Så pussar. 

Sandra när hon fick agera modell medans jag höll på att fixa ljuset osv under fotograferingen. 

Fotojobb - Barn

För er som nyligen hittat hit så tar jag detta igen så ni förstår mina nästa inlägg. Förra veckan så fick ett litet fotojobb att fotografera tre små söta bebisar, gick hur bra som helst och bilderna är nu redigerade och skickade. Så känns bra. Har frågat om jag får lägga upp bilderna så ni får se dom, men vi får se. Tänkte iallafall lägga upp bilderna som jag tog på Sandra och Johannes när dom fick agera modeller när jag fixade ljuset och annat. Så slänger in dom i ett inlägg.

Upp