PHOTOART BY AMANDA

En sån fantastisk känsla

Äntligen, äntligen, äntligen. I måndas tog jag körkort och jag har aldrig känt mig så fri och så levande förut. Har fortfarande inte fattat att jag tagit det. Känns så konstigt att sätta sig bakom ratten och köra helt själv. Utan mamma, lärare eller skylt haha. Jag är så otroligt glad att allt jobb är över, har verkligen varit en jobbig tid för mig. Jag kände mig så otroligt låst och kände att jag inte kunde göra något annat pga att jag höll på med körkortet. 

Så varför jag inte har bloggat är till en viss del därför. Så i måndas åkte jag och hämta Johannes och sedan for vi hem till Olle. Där befann sig Felicia och Ellenor också. Vi for till stan för lite äventyr, hämtade upp Jonathan och sedan när klockan blev förmycket for vi hem igen. 

Idag har det varit en extremt stressig dag. Gick och hämta bilen tillsammans med Max och Olle, for hem till Olle för att hämta lite grejer och sedan tillbaka till skolan. Där stressade vi som fan för att bli klar med ett arbete som inte blev klart, så får jobba järnet nästa lektion. Sedan när skolan sluta körde jag och Olle och hämtade mamma. Därefter for vi och handlade och nu ligger jag hemma och äter jordgubbar, grädde och socker. Alltså så jävla gott!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas